|
azs-bucovinaforum.ro discutii despre religie si spiritualitate
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
valentina Senior

Data inscrierii: 16/Ian/2010 Mesaje: 1173 Localitate: Bacău
|
Trimis: 24/02/2011 21:09 Titlul subiectului: Adancul |
|
|
Căci in Biblie apare acest cuvant de mai numeroase ori, si despre cei ce locuiesc sub pamant se spune in Filipeni 2;10: "...pentru ca in Numele Lui Isus, sa se plece indiferent ce genunchi al celor din ceruri, de pe pamant si de sub pamant.", ma face sa cred ca nu degeaba se scrie si ca e ceva acolo. Am intrebat la emisiunea Vremea intrebarilor si fratele Aron Moldovan nu a considerat ca e necesar sa insiste pe acest Adanc.
Aveti mai multe cunostinte despre acest lucru? _________________ Mi-arată, Doamne, Tu, unde să lucrez ( imnul 646) |
|
| Sus |
|
 |
ioan Membru junior

Data inscrierii: 16/Ian/2010 Mesaje: 378 Localitate: milisauti-suceava
|
Trimis: 26/02/2011 15:16 Titlul subiectului: |
|
|
Aici cred ca e o vorbire mai mult figurata ca sa intelegem ca tot ce misca trebuie sa se inchine lui Dumnezeu. Adica indiferent ca esti cu avionul sau cu submarin trebuie sa te inchini lui Dumnezeu. _________________ IUBITI-VA UNII PE ALTII ASA CUM V-AM IUBIT EU(A ZIS ISUS). |
|
| Sus |
|
 |
vasile M Junior

Data inscrierii: 28/Iul/2010 Mesaje: 125 Localitate: MILISAUTI
|
Trimis: 26/02/2011 19:02 Titlul subiectului: |
|
|
Completez la ce a scris ioan ...sau chear minerii care se afla in pamint ...,,adinc;;.trebuie sa se inchine lui DUMNEZEU .  |
|
| Sus |
|
 |
valentina Senior

Data inscrierii: 16/Ian/2010 Mesaje: 1173 Localitate: Bacău
|
Trimis: 20/03/2011 16:58 Titlul subiectului: |
|
|
ADANCUL, e totusi altceva.
Nu-i mormant, dar nici culcus( Pr. 15;11)
Nu-i in jos dar nici in sus
E si-n sus(Pr. 3;2o), dar e si-n jos( Amos 7;4)
Asta stie doar Hristos. _________________ Mi-arată, Doamne, Tu, unde să lucrez ( imnul 646) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|