|
azs-bucovinaforum.ro discutii despre religie si spiritualitate
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
valentina Senior

Data inscrierii: 16/Ian/2010 Mesaje: 1173 Localitate: Bacău
|
Trimis: 11/12/2010 20:01 Titlul subiectului: Multumesc |
|
|
Multumesc pentru cadou. Consider ca " haina " noua, a forumului este un cadou de bun revenit. Numai ca ma asteptam sa gasesc muuuuuuuuult mai numeroase scrisori de deschis. Nici cat mesajele de pe yahoo ( 245), dar nici asa de putine. Dar , nadajduiesc , si cred, ca si voi v-ati acordat un timp de cercetare, si "revizie". _________________ Mi-arată, Doamne, Tu, unde să lucrez ( imnul 646) |
|
| Sus |
|
 |
valentina Senior

|
Trimis: 11/12/2010 20:10 Titlul subiectului: |
|
|
sa stii ca scriu dar nu primeste chatul ceea ce scriu _________________ Mi-arată, Doamne, Tu, unde să lucrez ( imnul 646) |
|
| Sus |
|
 |
valentina Senior

|
Trimis: 07/03/2011 10:15 Titlul subiectului: |
|
|
Acest mesaj are nr 1000.
Nu stiu daca cele o mie de postari au fost folositoare. Alaturi si sprijinita de Dumnezeu, nu sunt perfecta, dar tind spre perfectiune, nu sunt inteleapta dar ma straduiesc, cad dar caut prieteni care sa ma ridice.
E 7 martie. Maine toti isi vor aduce aminte de mame si de bunici. Eu ma bucur ca aveti sotii. Iubiti-le, respectati-le si sprijiniti-le .............."ca indatoririle specifice ale femei sunt mai sacre, mai sfinte decat cele ale barbatului." Ellen G. White, Caminul advent, 1992, pag.216. _________________ Mi-arată, Doamne, Tu, unde să lucrez ( imnul 646) |
|
| Sus |
|
 |
valentina Senior

|
Trimis: 15/05/2011 15:54 Titlul subiectului: |
|
|
Ca prieteni, consider că e de datoria mea să vă anunţ că la editura Bebedream, a apărut un volum mic de poezii -Muguri iertaţi-crâmpeie antologice de debut. Printre autori, veţi găsi şi numele meu, cu o poezie care e pe pagina de forum, scrise din inimă ( Ochii, dar titlul în carte, e , Sus). Generozitatea voastră m-a creat să prind curaj.
Mulţumesc! _________________ Mi-arată, Doamne, Tu, unde să lucrez ( imnul 646) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|