| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
cornel Membru 2

Data inscrierii: 16/Ian/2010 Mesaje: 454 Localitate: Bukovina
|
Trimis: 27/12/2010 23:33 Titlul subiectului: Retragere |
|
|
Datorita unor situatii petrecute local ma retrag de pe forum , nu mai postez nimic ptr o perioada si cer administratului sa-mi fie sterse toate mesajele postate pana in prezent. Voi revenii dupa ce respectul ptr cei din jur va ajunge o prioritate .
Multumesc _________________ "Fiecare facea ce-i placea caci pe vremea aceea nu era Imparat in Israel " |
|
| Sus |
|
 |
ovidiu Membru 3

Data inscrierii: 16/Ian/2010 Mesaje: 781 Localitate: Sagunto - valencia - espaƱa
|
Trimis: 28/12/2010 16:37 Titlul subiectului: Re: Retragere |
|
|
| cornel a scris: | Datorita unor situatii petrecute local ma retrag de pe forum , nu mai postez nimic ptr o perioada si cer administratului sa-mi fie sterse toate mesajele postate pana in prezent. Voi revenii dupa ce respectul ptr cei din jur va ajunge o prioritate .
Multumesc |
Te rog sincer sa ma ierti pentru ca nu am fost respectuos cu tine! mi-i se mai intampla sa sar calul!dar asta nu este o scuza pentru mine! Sper ca pana la final sa am caracterul schimbat ca daca nu sunt pierdut!
Domnul cu tine si familia ta si sa ne vedem in imparatia lui Hristos _________________ Multe cai pot parea bune omului dar la urma se vad ca duc la moarte
prov.14 vers.12 |
|
| Sus |
|
 |
ioan Membru junior

Data inscrierii: 16/Ian/2010 Mesaje: 378 Localitate: milisauti-suceava
|
Trimis: 14/01/2011 20:58 Titlul subiectului: |
|
|
Se pare ca in loc sa ne zidim pe acest forum ne tragem in jos, de aceea nu vreau sa fiu pentru nimeni o pricina de poticnire, prin mesajele mele de aceea ma retrag si promit ca nu voi mai scrie nimic.
Daca am suparat pe cineva prin mesajele mele va rog sa ma iertati. _________________ IUBITI-VA UNII PE ALTII ASA CUM V-AM IUBIT EU(A ZIS ISUS). |
|
| Sus |
|
 |
|