|
azs-bucovinaforum.ro discutii despre religie si spiritualitate
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
valentina Senior

Data inscrierii: 16/Ian/2010 Mesaje: 1173 Localitate: Bacău
|
Trimis: 17/01/2010 17:59 Titlul subiectului: Roada Duhului. |
|
|
Sa fii schimbat radical ?
Sa nu mai fii tu ala maniosul, ala suparaciosul, cel mai mare si mai tare din parcare, ala care le stie pe toate ?.
Nu vom mai fii cum am fost daca zilnic vom parcurge pagina cu pagina lectiunea.
Aveam idei preconcepute in privinta celor care, credinciosi fiind, se imbolnaveau, sufereau accidente, erau imobilizati la pat etc. Ii cunosteam si le stiam faptele de credinta, atat cat poate sa stie un om. Nu ma parasea gandul ca pe parcursul vietii au savarsit vreo greseala visa-vis de Dumnezeu, si acestea sunt consecintele. Chiar imi facusem un plan ca sa ma feresc de toate faradelegile ca sa nu patesc la fel. Minte de crestin fraged. N-au trecut nici 4 saptamani din lectiune si deja m-am lamurit cum stau lucrurile.
Daca nu te apleci cu atentie asupra studiului si nu ceri ajutor de sus, aceste lectiuni vor trece prin memorie ca vantul prin gara. Trebuie sa vrei sa intelegi, musai trebuie. _________________ Mi-arată, Doamne, Tu, unde să lucrez ( imnul 646) |
|
| Sus |
|
 |
valentina Senior

Data inscrierii: 16/Ian/2010 Mesaje: 1173 Localitate: Bacău
|
Trimis: 18/01/2010 20:27 Titlul subiectului: |
|
|
N-am cum sa probez pe forum. _________________ Mi-arată, Doamne, Tu, unde să lucrez ( imnul 646) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|