| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
cornel Membru 2

Data inscrierii: 16/Ian/2010 Mesaje: 454 Localitate: Bukovina
|
Trimis: 15/08/2010 21:30 Titlul subiectului: Stiati ca....... |
|
|
Stiati ca la noi in comunitate prima nevastă care nu a vrut sa ia batic pe cap [prin 89 ]a avut de suferit si a fost intotdeauna dta de exemplu negativ si nu a fost pusd niciodata intr-o slujba datorita deciziei ei ? _________________ "Fiecare facea ce-i placea caci pe vremea aceea nu era Imparat in Israel " |
|
| Sus |
|
 |
cornel Membru 2

|
Trimis: 15/08/2010 21:33 Titlul subiectului: |
|
|
Stiati ca vopsitul parului sa introdus in Biserica de aproximativ 10 ani iar pana atunci daca s-ar fi vopsit cineva cred ca se luau masuri administrative ? _________________ "Fiecare facea ce-i placea caci pe vremea aceea nu era Imparat in Israel " |
|
| Sus |
|
 |
cornel Membru 2

|
Trimis: 15/08/2010 21:36 Titlul subiectului: |
|
|
Stiati ca purtatul verighetei nu era acceptat ? _________________ "Fiecare facea ce-i placea caci pe vremea aceea nu era Imparat in Israel " |
|
| Sus |
|
 |
Black_Sheep_oaia_neagra
Data inscrierii: 07/Aug/2010 Mesaje: 15 Localitate: Calan Hunedoara
|
Trimis: 16/08/2010 15:59 Titlul subiectului: |
|
|
ce se intampla s-au emancipat adventistele? _________________ oaia pierduta era neagra? |
|
| Sus |
|
 |
ioan Membru junior

Data inscrierii: 16/Ian/2010 Mesaje: 378 Localitate: milisauti-suceava
|
Trimis: 16/08/2010 22:38 Titlul subiectului: |
|
|
Asta era in vechime, 1989??????????????? demult, si noi eram tineri, acum e criza, mai dai bani pe batic?
Verigheta? poi pastorii se scuza ca nu vrea sa se lege altii de sotiile lor si de aceea le pun verighete, dar ramin la atit ca dupa cum se imbraca unele"SURORI" deale noastre parca o fac intentionat sa se mai lege cite cineva de ele, si pina la urma undei problema doara lumea sa modernizat, traim in mileniul 3 si ar necesită sa intelegem situatia.
Oare pretentiile lui Dumnezeu au ramas aceleasi ca in trecut sau fata de noi sau sa schimbat si Dumnezeu dupa cum merg vremurile? _________________ IUBITI-VA UNII PE ALTII ASA CUM V-AM IUBIT EU(A ZIS ISUS). |
|
| Sus |
|
 |
valentina Senior

Data inscrierii: 16/Ian/2010 Mesaje: 1173 Localitate: Bacău
|
Trimis: 17/08/2010 20:05 Titlul subiectului: |
|
|
Stiai ca noi nu stiam, si de aceia ne-ai luminat. Nici tu nu stii, nici eu, cum vede Dumnezeu aceasta " emancipare" a femeii. Dar e in firescul lucrurilor ca lumea sa caute noi si noi metode sa fie mai altfel decat predecesori. Vezi Adam si Eva au fost imbracati intrun fel in care nepotii nepotilor lor la anul 1000 nu se mai imbracau. Imbracamintea pe momentul Domnului Isus, nu mai putea fi purtata pe la anul 300 sa zicem. Romanii aveau o imbracaminte, ninivenii alta, grecii alta etc. etc. Nu gasim scris in Biblie ca ar fi fost obligatoriu ca omenirea toata sa se imbrace intrun mod anume. Tot va loviti de femei, dar voi de ce nu purtati acele haine care erau in anul 1?. _________________ Mi-arată, Doamne, Tu, unde să lucrez ( imnul 646) |
|
| Sus |
|
 |
valentina Senior

|
Trimis: 17/08/2010 20:15 Titlul subiectului: |
|
|
655 de mesaje?????????????ce-oi fi scris in atatea mesaje ?
Atata stiu ca cine " vorbeste" mult, .......................greseste mult.
Daca m-as intoarce la fiecare fraza scrisa, cred ca cumplit de multe le-as sterge, simtindu-ma vinovata de cele ce-am scris. Dar daca acest fapt se poate face cu doar un clik, din sufletul celui caruia i-am adus suparare, se poate sterge tot asa de usor?
Asa ca....................................................... IERTATI-MA! _________________ Mi-arată, Doamne, Tu, unde să lucrez ( imnul 646) |
|
| Sus |
|
 |
ioan Membru junior

Data inscrierii: 16/Ian/2010 Mesaje: 378 Localitate: milisauti-suceava
|
Trimis: 17/08/2010 22:45 Titlul subiectului: |
|
|
| valentina a scris: | | Stiai ca noi nu stiam, si de aceia ne-ai luminat. Nici tu nu stii, nici eu, cum vede Dumnezeu aceasta " emancipare" a femeii. Dar e in firescul lucrurilor ca mulțimea sa caute noi si noi metode sa fie mai altfel decat predecesori. Vezi Adam si Eva au fost imbracati intrun fel in care nepotii nepotilor lor la anul 1000 nu se mai imbracau. Imbracamintea pe momentul Domnului Isus, nu mai putea fi purtata pe la anul 300 sa zicem. Romanii aveau o imbracaminte, ninivenii alta, grecii alta etc. etc. Nu gasim scris in Biblie ca ar fi fost obligatoriu ca omenirea toata sa se imbrace intrun mod anume. Tot va loviti de femei, dar voi de ce nu purtati acele haine care erau in anul 1?. |
Cum se imbraca persoanele feminine e problema lor, din partea mea poate nici sa nu se mai imbrace, problema insa e :CUM VIN LA BISERICA.
Chiar si ingerii scrie in biblie ca se acopera cind se intilnesc cu creatorul lor, cu atit mai mult noi pacatosii.
Dumnezeu nu nea lasat in intuneric in aceasta privinta, deci studiati si o sa aflati cum trebuie sa ne infatisam inaintea lui Dumnezeu. _________________ IUBITI-VA UNII PE ALTII ASA CUM V-AM IUBIT EU(A ZIS ISUS). |
|
| Sus |
|
 |
valentina Senior

|
Trimis: 18/08/2010 13:35 Titlul subiectului: |
|
|
Gresita corectia adresata mie. Cat despre mine, acord o atentie deosebita la imbracaminte. Si nu numai cand merg la biserica, ci in general.
Fiind singura forumista, in capul meu se sparg toate oalele. _________________ Mi-arată, Doamne, Tu, unde să lucrez ( imnul 646) |
|
| Sus |
|
 |
vasile moderator
Data inscrierii: 20/Ian/2010 Mesaje: 633
|
Trimis: 18/08/2010 20:57 Titlul subiectului: |
|
|
| nah pai daca stam sa ne gindim mai bine numai in eden Adan si EVA lui au avut trei moduri de imbracaminte ce ti/e si cu unii oameni vor ca ceilalti sa nu mai evolueze deloc halal oamenii... |
|
| Sus |
|
 |
valentina Senior

|
Trimis: 18/08/2010 21:01 Titlul subiectului: |
|
|
Hopa! Care trei ?
Si bine v-am regasit. Dar gata chatul? _________________ Mi-arată, Doamne, Tu, unde să lucrez ( imnul 646) |
|
| Sus |
|
 |
vasile moderator
|
Trimis: 18/08/2010 21:03 Titlul subiectului: |
|
|
| pai imbracamintea de slava ..de frunze si de piei? sau nu e bine? |
|
| Sus |
|
 |
valentina Senior

|
Trimis: 18/08/2010 21:08 Titlul subiectului: |
|
|
Da, ai dreptate, si slava e imbracaminte. _________________ Mi-arată, Doamne, Tu, unde să lucrez ( imnul 646) |
|
| Sus |
|
 |
Black_Sheep_oaia_neagra
Data inscrierii: 07/Aug/2010 Mesaje: 15 Localitate: Calan Hunedoara
|
Trimis: 19/08/2010 13:22 Titlul subiectului: |
|
|
| ioan a scris: | Asta era in vechime, 1989??????????????? demult, si noi eram tineri, acum e criza, mai dai bani pe batic?
Verigheta? poi pastorii se scuza ca nu vrea sa se lege altii de sotiile lor si de aceea le pun verighete, |
Acum fie vorba intre noi ce este mai scump - vopseaua sau baticul ,apoi termenul de garantie pentru batic este de la 10 ani in sus ,iar vopseaua daca nu expira, creste parul si trebuie retusat sau revopsit.
Cat despre pastori vostri cu sustinerea verighetelor ca o arma de aparare este o tampenie. Daca un barbat vrea sa violeze o femeie ultimul lucru cel intereseaza este verigheta (daca il intereseaza) ,in schimb cand vede o femeie cu bulanele goale fi convins ca a pus ochii pe ea.
In final ce apara femeia voastra crestina - verigheta sau Dumnezeu ca chiar nu mai inteleg in cine se incred ! _________________ oaia pierduta era neagra? |
|
| Sus |
|
 |
cornel Membru 2

|
Trimis: 04/09/2010 12:57 Titlul subiectului: |
|
|
Dar daca are doua verighete cei face ? _________________ "Fiecare facea ce-i placea caci pe vremea aceea nu era Imparat in Israel " |
|
| Sus |
|
 |
vasile moderator
|
Trimis: 04/09/2010 13:01 Titlul subiectului: |
|
|
| inseamna ca are doi...daca are doua verighete si atunci cel care o intilneste pe centura si o vede cu doua saibe la deget nu mai are nici o sansa ..sau poate ca merge si in trei dar nu mai incap verighetele ..asteptam sa vedem.. |
|
| Sus |
|
 |
ovidiu Membru 3

Data inscrierii: 16/Ian/2010 Mesaje: 781 Localitate: Sagunto - valencia - españa
|
Trimis: 12/09/2010 11:02 Titlul subiectului: |
|
|
Cu cat mai numeroase saibe pe deget si cu cat mai multe lanturi la gat cu atat mai multe sanse este sa te "trazneasca " _________________ Multe cai pot parea bune omului dar la urma se vad ca duc la moarte
prov.14 vers.12 |
|
| Sus |
|
 |
cornel Membru 2

|
Trimis: 16/09/2010 21:57 Titlul subiectului: |
|
|
dar daca e paratrasnet ? _________________ "Fiecare facea ce-i placea caci pe vremea aceea nu era Imparat in Israel " |
|
| Sus |
|
 |
valentina Senior

|
Trimis: 26/09/2010 14:09 Titlul subiectului: |
|
|
Pe 1 oct. 1860, biserica din care facem parte, a primit numele de Biserica Adventista de Ziua a Saptea ?.
Am citit pe site-ul bisericii.
La noi se va organiza un serviciu divin deosebit. Un punct principal al programului, va fi fanfara din Darabani, jud. Botosani.
Poftim la Bacau. _________________ Mi-arată, Doamne, Tu, unde să lucrez ( imnul 646) |
|
| Sus |
|
 |
valentina Senior

|
Trimis: 02/10/2010 20:49 Titlul subiectului: |
|
|
Nu mai vine fanfara, .........................probleme . Aveam si eu sa ascult o fanfara, dar poate altadata. _________________ Mi-arată, Doamne, Tu, unde să lucrez ( imnul 646)
Ultima modificare efectuata de catre valentina la 04/10/2010 19:40, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
cornel Membru 2

|
Trimis: 03/10/2010 22:09 Titlul subiectului: |
|
|
Stiati ca .....in ultimul timp Pastorii nu mai au timp ...sau placere sa stea la discutii libere cu enoriasii pe anumite subiecte ?? In Sabat am avut in mijlocul nostru un Pastor care a vorbit despre natura Domnului Hristos , indreptatirea prin credinta etc .Un subiect foarte interesant care a provocat numeroase intrebari interesante din partea celor prezenti . Desi programul a inceput cu destula intarziere [ circa 25 de min] datorita ca Pastorii au intarziat si dupa ce " al nostru " a anuntat ca expunerea va dura 50 de minute si apoi se vor pune intrebari dupa doar 30 de minute de expunere si cateva intrebari Pastorul nostru a inceput sa insiste , ba la ureche , ba di spate soptit ca cel ce prezenta si raspundea la intrebari sa incheie , sa incheie ....si era atat de incitant si nimeni parca nu mai voia sa plece.
Stiati ca nu suntem hraniti si avem nevoie sa stam de vorba , de hrana adevarata nu doar de " pufarin "?
Sa aiba Pastorul meu vaca de muls iar eu sa nu stiu ?
 _________________ "Fiecare facea ce-i placea caci pe vremea aceea nu era Imparat in Israel " |
|
| Sus |
|
 |
valentina Senior

|
Trimis: 07/10/2010 20:42 Titlul subiectului: |
|
|
Sa laudam pe Dumnezeu, mai mult decat altadata.
Sambata, e ziua recunostintei.
Sa ne bucuram de roade, de sanatate, de belsug. _________________ Mi-arată, Doamne, Tu, unde să lucrez ( imnul 646) |
|
| Sus |
|
 |
|